Tour de App je zpět a s ní i nové programátorské výzvy

13.10.2023 | Petra Tomášková | Organizace

Na co se můžeš těšit?

Každé úterý večer mezi 31. října a 12. prosince na tebe budou čekat tematické vzdělávací webináře. Nejsou povinné, vše, co se na nich ale dozvíš, se ti rozhodně bude hodit při tvorbě soutěžních aplikací. Že už máš v úterý večer basket nebo hraní s kamarády? Webináře nahrajeme na YouTube a odkaz na ně najdeš na našem LinkTree, žádný strach.

Soutěž začíná tzv. Nominačním kolem, které se bude konat od 30. října do 19. ledna. Zkusit si vyvinout jednoduchou aplikaci můžeš i jako začátečník. Díky Tour de App se ti naskytne jedinečná příležitost navštívit ČEZ centrálu v Praze, kde 30. ledna 2024 proběhne vyhlášení postupujících, řada přednášek a nebude chybět i něco na zub.

Následovat bude Soutěžní kolood 12. února do 1. března. Jako tým programátorů si vyzkoušíte komunikaci s klientem, který vám tvorbu aplikace bude zadávat. Zjistíte, jak důležitá je komunikace nejen s ním, ale i v rámci týmu a jaký oříšek může být od zadavatele zjistit, co vlastně chce.

Celá soutěž vyvrcholí 22. – 24. března 2024 na Fakultě informatiky Masarykovy univerzity v Brně. Vítězové si odnesou například kurzy od společnosti Robot_Dreams v celkové hodnotě 60 000 Kč, vstupenky na konferenci WebExpo nebo dlouhodobý mentoring zaměřený na výhercovy vybrané cíle v profesi.

A kdy se můžeš přihlásit?

Přihlašování začíná již 16. října a končí 15. prosince. Startovné za jeden tým je 250 Kč. Tak na nic nečekej, sestav s kamarády dvou či tříčlenný tým a přes formulář na naší stránce tourdeapp.cz se zaregistruj.

Pokud máš nějaký dotaz a odpověď na něj jsi v tomto textu nenašel, neváhej se nám ozvat. Kam máš napsat nebo zavolat zjistíš v záložce Kontakty. Nebo se rovnou připoj na náš Discord a měj organizátory i ostatní soutěžící při sobě.